img_1
img_1
img_1
mobile_slider_img_1

Overnachten in rust en natuur

Echte natuurliefhebbers verblijven het liefst dag en nacht in de mooiste gebieden van ons land om optimaal van de flora en fauna te kunnen genieten. Als u op zoek bent naar een mooie plek om te overnachten in de natuur, in de omgeving van Holten, zijn de vakantiehuizen van Erve Protzmann een absolute aanrader. Deze mooie, rustige vakantiehuizen staan aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. U heeft hierdoor een perfecte gelegenheid om in alle rust te ontdekken wat: Twente, Salland en de Achterhoek te bieden hebben en daar heeft u zeker wel een paar dagen voor nodig.

Slapen in de natuurlijke omgeving van een groot natuurpark

De vakantiehuizen van Erve Protzmann liggen direct aan de Holterberg, een gebied dat uiteraard een onderdeel vormt van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”. Dit is een heerlijk gebied om te wandelen en te fietsen. U zult dagenlang kunnen genieten van de rust en het prachtige natuurschoon van dit gebied. Het vakantiepark heeft een zeer gunstige ligging en ligt vrijwel direct aan veel wandel- en fietsroutes. “We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige vormgeving. Het vakantiepark bestaat dan ook uit 6 ruime vakantiehuizen waar u alle rust en ruimte heeft om te genieten van het slapen in de natuurlijke omgeving van een groot natuurpark”.

Rustig vakantiehuis om te slapen in de natuur

De vakantiehuizen hebben we zelf gebouwd in een “Twents Saksische stijl”. We kunnen deze woningen het beste omschrijven als een rustig vakantiehuis om te slapen in de natuur. We hebben zowel tweepersoons huisjes als vakantiewoningen waar 4 personen in kunnen verblijven. Ook uw hond of honden zijn van harte welkom in ons park, mits de huisdieren onder àppel staan. We zijn dan ook zeer trots op het feit dat we veel hoge waarderingen krijgen op de onafhankelijke vakantiebeoordelingen site Zoover.

Contact

Het verhuren van de huizen hebben we onder eigen beheer en we zijn het gehele jaar geopend. Voor meer informatie over de beschikbaarheid, tarieven en reserveren klik dan hier. Wanneer u voorkeur heeft aan persoonlijk contact, dan kan dit via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar uiteraard ook telefonisch.