img_1
img_1
img_1
mobile_slider_img_1

Vakantiehuisje Sallandse Heuvelrug

Als u op zoek bent naar een mooie vakantiebestemming in eigen land komt Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug” uiteraard zeker in aanmerking. Dit is een heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen. Uiteraard zijn er ook diverse plekken om te overnachten zoals de vakantiehuizen van Erve Protzmann. U verblijft dan in een vakantiehuis in de directe omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

In stijl vormgegeven vakantiehuis in Twente

Veel mensen vinden het heerlijk om te genieten van de bosrijke omgeving en de prachtige uitgestrekte heidevelden van ons Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug” in Twente (provincie Overijssel). Het is een prachtige locatie om te genieten van de grote diversiteit aan flora en fauna in dit gebied. De meeste mensen geven er dan ook de voorkeur aan om meerdere dagen van deze omgeving te genieten en verblijven dan ook graag ergens in de directe omgeving. De vakantiehuizen van Erve Protzmann zijn hiervoor uitstekend geschikt. Wij hebben zes vakantiehuizen voor u ter beschikking die op een kleinschalig park staan, aan de voet van de Holterberg. U vindt hier dan ook alle rust, ruimte en privacy om optimaal van uw verblijf te kunnen genieten. We hebben onze huizen zelf gebouwd en in stijl vormgegeven. U herkent zonder twijfel de “Twents Saksische stijl” in de vormgeving en de inrichting van de vakantiehuisjes.

Luxe vakantiewoning in het natuurgebied van provincie Overijssel reserveren

We hebben diverse mogelijkheden als u interesse hebt om een luxe vakantiewoning in het natuurgebied van de provincie Overijssel te reserveren. Onze huisjes zijn onderverdeeld in: luxe woningen, comfort woningen en basiswoningen. In de basiswoning mag gerookt worden, in de andere woningen is dit niet toegestaan. Alle huisjes zijn uiteraard voorzien van Wifi en beschikken over vloerverwarming op de benedenverdieping o.a. in de badkamer. De huisjes zijn het gehele jaar beschikbaar. Wat ons betreft mag u uw hond meenemen op vakantie. Onze vakantiehuizen zijn hondvriendelijk ingericht.

Contact

Voor meer informatie over de beschikbaarheid, tarieven en reserveren klik dan hier. Wanneer u voorkeur heeft aan persoonlijk contact, dan kan dit via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar uiteraard ook telefonisch. We kunnen u dan direct informeren over de mogelijkheden om een van onze vakantiehuizen te huren.