img_1
img_1
img_1
mobile_slider_img_1

Last-minute in Twente en Salland

Heeft u interesse om er binnenkort even tussenuit te gaan en zoekt u een mooi plekje om te overnachten? Dan komen de vakantiehuizen van Erve Protzmann absoluut in aanmerking. Deze vakantiehuizen liggen aan de voet van de Holterberg. Dit is een heerlijke omgeving om eens lekker te genieten van uw vrije tijd. We bieden ons last minute aanbod in vakantiehuizen tegen een scherp tarief aan. Een uitstekend alternatief dus als u interesse heeft om binnenkort even lekker op vakantie te gaan in Twente.

Vakantiehuis in de omgeving van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”

De zes vakantiehuizen van Erve Protzmann staan in de directe omgeving van het Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”. Dit bosrijke gebied staat bekend om de karakteristieke uitgestrekte heidevelden. In dit park zijn dan ook veel wandel- en fietsroutes uitgestippeld die u langs de mooiste plekken van deze prachtige omgeving leiden. Als u wandel- of fietsliefhebber bent, zult u zich hier dagenlang kunnen vermaken. “Veel mensen vonden het dan ook heerlijk om een aantal dagen in deze omgeving te verblijven en vonden het een ontdekking, dat deze omgeving, een vakantie in eigen land zoveel moois kan bieden”.

Last minute een huisje boeken voor een korte vakantie in Twente

Onze vakantiehuizen staan in een heerlijk rustige omgeving aan de voet van de Holterberg. Ons kleinschalige vakantiepark is volledig in stijl vormgegeven. Het is een plek waar u rust, ruimte en privacy kunt vinden. We hebben de vakantiehuizen zelf gebouwd in “Twents Saksische stijl”. Wij verhuren de huisjes in eigen beheer. Als u interesse heeft om last minute een huisje te boeken voor een (korte) vakantie in Twente kijk dan op de zoek & boek functie bovenaan deze pagina. 

Last minute pagina om de beschikbaarheid van vakantiehuizen te checken

Naast onze uitstekende persoonlijke service hebben we ook een speciale pagina op onze website ingericht waarop we de beschikbaarheid van vakantiehuizen voor de komende korte periode op weergeven. Uiteraard wordt hier ook de bijbehorende scherpe prijsstelling op vermeld. Klik hier voor een overzicht van de beschikbaarheid voor de komende twee weken.

Contact

Onze vakantiewoningen zijn het gehele jaar beschikbaar en bieden ruimte voor twee of vier personen. Ook honden zijn van harte welkom, mits uw huisdier onder appél staat. Voor meer informatie over de beschikbaarheid, tarieven en reserveren klik dan hier. Wanneer u voorkeur heeft aan persoonlijk contact, dan kan dit via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar uiteraard ook telefonisch.