img_1
img_1
img_1
mobile_slider_img_1

Vakantie met uw Hond

Bent u op zoek naar een heerlijke bestemming in Nederland voor een vakantie met de hond? Dan zijn de vakantiehuisjes van Erve Protzmann een uitstekende optie. De hondvriendelijke vakantiehuisjes zijn direct gelegen aan de Holterberg wat onderdeel is van het Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”. Een heerlijke plek dus om samen met uw hond of honden optimaal te genieten van de rust en de ruimte om u heen.

Vakantiehuis waar honden worden toegelaten

protzman hondHet is soms niet eenvoudig om een luxe vakantiehuis te vinden waar honden worden toegelaten. Bij Erve Protzmann vakantiehuisjes is dit zeker wel het geval. Uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom en zal ook optimaal kunnen genieten van zijn of haar verblijf in Twente. De huisjes liggen immers aan de voet van een prachtig natuurgebied waar u de meest fantastische wandelingen kunt maken met uw hond.

Vakantiehuizen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is een uitgestrekt natuurgebied die de meeste mensen zeker kennen. Het is een gebied waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden en uiteraard genoten van de rust en het natuurschoon. Een ideale plek dus voor quality time met uw hond. De vakantiehuisjes van Erve Protzmann staan aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, op een locatie dat volledig past bij het gebied. De locatie is kleinschalig van opzet en is dus geen groot of druk vakantiepark. U vindt hier alle rust, ruimte en privacy. De vakantiehuizen zijn gebouwd in een “Twents Saksische Stijl” en worden onder eigen beheer verhuurd.

Contact

Voor meer informatie over de beschikbaarheid, tarieven en reserveren klik dan hier. Wanneer u voorkeur heeft aan persoonlijk contact, dan kan dit via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar uiteraard ook telefonisch. U kunt het hele jaar door ontdekken waarom Erve Protzmann vakantiehuisjes zulke hoge waarderingen krijgt op de onafhankelijke vakantiebeoordelingen site Zoover.