De ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) m.b.t. Erve Protzmann

Erve Protzmann is vanaf heden weer geopend! 

De voorzitter van de Veiligheidsregio Twente, Onno van Veldhuizen,heeft besloten dat vakantieparken en campings in Twente voor een deel van de bezoekers opengesteld kunnen worden. Hiermee volgt Twente de landelijke lijn.

“Het gaat dan om accommodaties die beschikken over eigen sanitaire voorzieningen, zoals toilet, douche en stromend water. Deze versoepeling gaat in per vrijdag 24 april aanstaande”, aldus Onno van Veldhuizen.Algemene faciliteiten zoals centrale douche- en toiletgebouwen, zwembaden en kantines blijven gesloten. 

Onno van Veldhuizen benadrukt dat deze versoepeling kan worden doorgevoerd omdat de druk op de Twentse gezondheidszorg de afgelopen periode is afgenomen.De ruimte voor deze versoepeling ontstaat doordat de druk op de zorg afneemt. De druk op de Twentse zorg is afgenomen dankzij de inspanningen van alle Twentenaren en het goede naleven van de maatregelen. “Ik blijf benadrukken dat het belangrijk is dat we ons aan deze geldende basisregels houden. Dus blijf zoveel mogelijk thuis, was je handen regelmatig en houd 1,5 meter afstand”.

Erve Protzmann beschikt over 6 vakantiehuizen, die elk afgezonderd, beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Wel in acht neming van de landelijk gestelde eisen van het RIVM omtrent het Coronavirus.

Familie Protzmann; "De afgelopen maand zijn wij, en alle andere recreatieve ondernemingen in Twente, op last van Veilgheidsregio Twente gesloten geweest. Deze verordening ging veel verder dan de landelijke opgelegde verordeningen. Nu mogen wij, in achtneming van de landelijke Coronarichtlijnen, weer gasten ontvangen. Wij danken al onze gasten, die ons in de afgelopen periode, op verschillende manieren, gesteund hebben".

Erve Protzmann volgt de actuele ontwikkelingen en handeld naar berichtgeving van de overheid.

 

 

 

 

Terug naar Home | Klik hier

Loop via enkele muisklikken door Erve Protzmann en zijn mooie omgeving ...

 

 

 

TOP